Φόρμα Επιστροφής
Παρακαλούμε στείλτε μας με email ή φαξ την Δήλωση υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σας, ενημερώστε μας και τηλεφωνικώς.

Στοιχεία Λογαριασμού
Συμπληρώστε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού επιστροφής των χρημάτων της συνολικής αξίας του τιμολογίου (Ο αριθμός λογαριασμού πρέπει να ανήκει στην επωνυμία που εκδόθηκαν τα φορολογικά παραστατικά.)

Στην περίπτωση αναιτιολόγητης επιστροφής του προϊόντος και χωρίς ευθύνη της εταιρείας σας, γνωρίζω ότι θα μου επιστραφούν όλα τα χρήματα που πλήρωσα για την εξόφληση του ποσού του τιμολογίου, αλλά δεν θα αποζημιωθώ για τα έξοδα μεταφοράς, της αποστολής και της επιστροφής του προϊόντος. Δηλώνω επίσης ότι το επιστρεφόμενο προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση που το παρέλαβα και στην πλήρη αρχική του συσκευασία. Θα επιστέψω το προϊόν με δικά μου έξοδα το ταχύτερο δυνατόν και θα απαιτήσω από την εταιρεία σας να με αποζημιώσει για αυτά, μόνο στην περίπτωση που αποδειχθεί υπεύθυνη για τους λόγους της επιστροφής του προϊόντος.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com