ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η marinakisxroma.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές/ανταλλαγές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους Όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

A) Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντος(ων) γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το marinakisxroma.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικώς (+30 2105580534) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.

2. Μόλις η marinakisxroma.gr εγκρίνει την επιστροφή ή ανταλλαγή του προϊόντος(ων) σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφών

Η επιστροφή ελαττωματικού(ων) προϊόντος(ων) γίνεται μέσω της ACS ή μεταφορικής και τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την marinakisxroma.gr.

B) Επιστροφή μη Ελαττωματικού Προϊόντος ή Αλλαγή Προϊόντος

Επιστροφή ή αλλαγή γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την marinakisxroma.grακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικώς (+30 2105580534) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.

2. Μόλις η marinakisxroma.gr εγκρίνει την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος(ων) σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφών.

3. Παρακαλούμε αποστείλετε το πακέτο σας συνοδεύομενο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα( απόδειξη, τιμολόγιο..) και με την συσκευασία όπως σας στάλθηκε (βλ.όρους), με παράδοση στην marinakisxroma.gr.

Πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά οι παρακάτω όροι:

Η αίτηση επιστροφής/ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε (χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα).

Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά έγγραφα ή φυλλάδια που είχε κατά την αποστολή του.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς και θα σας επιστρέφουμε πίσω τα χρήματά σας ή θα σας το αλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν επιλογής σας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω η marinakisxroma.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας.

Η marinakisxroma.gr  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Απαιτούνται 10 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα άφιξης του προϊόντος στην εταιρεία μας) για την παραλαβή και προώθηση της επιστροφής σας.